Een fiets voor niets! Als het aan wielerclub RTFC uit Delft ligt, krijgt zorgboerderij BuitenGewoon een duofiets cadeau. Door mee te doen aan de Rabobank Clubkas Campagne maken ze kans op een mooi bedrag. Uw hulp is nodig om dat voor elkaar te krijgen!

Alle Rabobank leden kunnen vanaf 4 oktober stemmen op de vereniging van hun keuze. Wie kiest voor de RTFC kiest indirect voor zorgboerderij BuitenGewoon. De renners willen het geld dat ze met voldoende stemmen kunnen winnen namelijk besteden aan een duofiets voor de zorgboerderij. Dat is nog eens sportief!

Bewoners en bezoekers van de zorgboerderij kunnen niet meer zelfstandig fietsen. Op de duofiets kunnen ze onder begeleiding wel een tochtje maken. Daar genieten ze enorm van! Om op de wielerclub te kunnen stemmen moet u lid zijn of worden van de Rabobank. Lid worden, is eenvoudig. U hoeft hiervoor geen rekening te openen.

Met een stem voor de RTFC bezorgt u bewoners en bezoekers van zorgboerderij BuitenGewoon veel fietsplezier. Stem daarom bij de Rabobank Clubkas Campagne op wielerclub RTFC uit Delft!

Houdt u van fietsen? BuitenGewoon kan altijd extra fietsvrijwilligers gebruiken!

Via deze link kunnen leden meteen stemmen op een vereniging naar keuze.

Uw stem is een duofiets waard, klik hier