Op 26 oktober kreeg Zorgboerderij BuitenGewoon in Pijnacker een aantal leden van de Rotary Club Pijnacker-Nootdorp op bezoek. Eerder hadden zij al geïnformeerd waaraan op de boerderij behoefte was. Nu kwamen zij met vier volle auto’s het erf oprijden. We werden overladen met gulle giften: tuingereedschap, zoals een bezem, harken, heggenschaar, schoffels en zelfs een sneeeuwschuiver. Bloempotten in alle kleuren en maten en prachtige orchideeën om uit te delen aan bezoekers en vrijwilligers.
Als klap op de vuurpijl kregen we ook drie spiksplinternieuwe rollators. Wat zijn we daar blijf mee, want de oude rollators waren hard aan vervanging toe. Onze bezoekers kunnen komend voorjaar weer naar hartelust tuinieren en genieten van heerlijke wandelingen.

Rotary Club Pijnacker: heel hartelijk dank voor dit fantastische initiatief. Onze dank gaat ook uit naar Ter Laak, die de orchideeën schonk; Royal Brinkman van wie we het tuingereedschap ontvingen; en Van Krimpen voor hun gift van bloempotten en kratjes.