Eerste paal Zorgboerderij BuitenGewoon 3

Op dinsdag 10 mei is onder grote belangstelling de eerste paal geboord voor Zorgboerderij Buitengewoon 3.

Na twee succesvolle zorgboerderijen, Zorgboerderij BuitenGewoon 1 in Delfgauw en Zorgboerderij BuitenGewoon 2 in Pijnacker, is het nu tijd voor een derde zorgboerderij. Met één groot verschil, Zorgboerderij BuitenGewoon 3 biedt ook de mogelijkheid om er te wonen. Kleinschalig wonen op het platteland met 24-uurs zorg.Mensen die affiniteit hebben met het buitenleven zijn van harte welkom op de Zorgboerderij. Voor deze mensen is er niets mooiers dan zorg te ontvangen in de vertrouwde omgeving van het platteland. De zorgboerderij biedt mensen met dementie in de regio hiermee een stukje stabiliteit en veiligheid in een omgeving die zij gewend zijn. Met de komst van Zorgboerderij BuitenGewoon 3 wordt er naast het wonen ook de mogelijkheid tot respijtzorg geboden.

Zorgboerderij BuitenGewoon 3 is een aparte stichting onder leiding van een dagelijks bestuur. Pieter van Foreest draagt dit bijzondere concept een warm hart toe en biedt ondersteuning op verschillende gebieden.

De verwachting is dat Zorgboerderij BuitenGewoon 3 haar deuren medio maart 2017 zal openen voor de bezoekers/bewoners op Zuideindseweg 82A te Delfgauw.